10 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent Porto Montenegro nominovan za prestižnu nagradu

Hotel Regent
Hotel Regent

Ultraluksuzni tivatski, pet plus zvjezdica hotel “Regent Porto Montenegro”, prvi put je nominovan za prestižno priznanje “World Luxury Hotel Awards”.

“The World Luxury Hotel Awards” je globalna organizacija koja nominuje svjetske hotele za ovu prestižnu nagradu. Nagrada se dodjeljuje u različitim kategorijama, sa ciljem unapređenja postojećih i promocije izuzetnih standarda unutar segmenta luksuznog hotelijerstva. Ova nagrada se u turizmu percipira kao svojevrstan Oskar, koji se pobjednicima uručuje na gala ceremoniji tokom druge polovine godine.”- kazala je tim povodom portparolka “Regent Porto Montenegro” hotela Elena Ljiljanić.

Nominacija je najnoviji i najluksuzniji hotel u Boki Kotorskoj, svrstala rame uz rame ostalih hotela u okviru lanca “Regent Hotels & Resorts” koji su bili nominovani ili pobjednici ovog takmičenja, poput hotela”Regent Phuket Cape Panwa” na Tajvanu, koji se nagradom “World Luxury Hotel Award” okitio lani .

“Počastvovani smo nominacijom koja je u hotelijerstvu sama po sebi privilegija. Potencijalno osvajanje ovog priznanja bi predstavljalo čast i potvrdu kvaliteta dosadašnjeg rada, kao i obavezu da kontinuirano unapređujemo kvalitet usluga i sadržaja. Nadamo se da će naši gosti i partneri prepoznati važnost glasanja i podržati nas u našem nastojanju da ovaj “Oskar” nađe dom u Tivtu.”-istakla je Ljiljanić, dodajući da je nominacija “Regent Porto Montenegra” i željeno osvajanje nagrade je dodatna podrška u promociji hotela i Crne Gore kao luksuzne turističke destinacije na globalnom nivou.

Najčitanije