10.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent Porto Montenegro – Najbolji luksuzni hotel za kongrese i konferencije (Absolute Winner 2017)

Porto Montenegro- foto Boka News

Nagrada Najbolji luksuzni hotel za kongrese i konferencije (Absolute Winner 2017) dodijeljena od strane renomirane slovenske revije Kongres pripala je hotelu Regent Porto Montenegro. Nagrada je uručena na ceremoniji u okviru sajma MICE turizma Conventa 2018., koji se održao 24. i 25. januara u Ljubljani.

Nagradu je u ime hotela preuzeo direktor prodaje hotela Regent Porto Montenegro, Ivan Rudolf Gajić. U ukupnom bodovnom sistemu, hotelu Regent Porto Montenegro dodijeljena je ocijena 4,96 od ukupno 5 bodova.

„S velikim zadovoljstvom ističem da ovakva prestižna nagrada potvrđuje da se trud i predanost na kraju krajeva isplate. Regent Porto Montenegro ulaže značajna sredstva za promociju destinacije na sajmovima koji privlače organizatore poslovnih događaja. MICE segment poslovanja Conventa sajma je važan regionalni događaj, upravo iz razloga što je fokus na promociji regije. Regent Porto Montenegro aktivno učestvuje i  radi na promociji koja privlači kupce iz cijelog svijeta.“, istakao je ovom prilikom Ivan Rudolf Gajić.

Ivan Gajic – Direktor prodaje

Pored nagrade, predstavnici hotela Regent Porto Montenegro su uspješno predstavili ponudu na sajmu Conventa 2018.

Ovogodišnja Conventa okupila je više od 170 izlagača iz 15 zemalja, a svi oni su bili u prilici da svoju ponudu prezentuju profesionalcima iz oblasti poslovnog turizima. Već provjereni sistem sastanaka „jedan na jedan”, omogućava direktno i efikasno predstavljanje hotelskih potencijala kada su u pitanju poslovni sadržaji, organizacija poslovnih događaja, kongresa i seminara.

Najčitanije