10.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent Porto Montenegro na prestižnom forumu za poslovni turizam Malta 2015

HOTEL REGENT
HOTEL REGENT

Menadžment hotela “Regent Porto Montenegro” učestvuje na jednom od najprestižnijih događaja iz oblasti poslovnog turizma, “Meetings and Incentive Forums 2015”, koji se od 19. do 23. oktobra održava na Malti. Predstavnici hotela “Regent” jedini su predstavnici iz Crne Gore koji su se predstavili tokom trajanja foruma.

Ponuda “Regent Porto Montenegro” hotela biće predstavljena kroz niz “jedan-na-jedan” sastanaka sa liderima u oblasti poslovnog turizma, organizacije posebnih događaja, kongresa i konferencija. Ovogodišnji M&I Forum na Malti okupio je preko 150 hotela i više od 330 zainteresovanih kompanija koje će u narednom preiodu odabrati svoju destinaciju za grupna putovanja i sklapati ugovore za buduću saradnju.

„Biti prisutan na ovakvim i sličnim događajima od značaja je kada je u pitanju pozicioniranje hotela “Regent Porto Montenegro” i Crne Gore kao interesantne i tražene destinacije za poslovna putovanja. Kontinuirani rad na razvoju poslovnog, odnosno MICE turizma može donijeti punu iskorišćenost hotelskih kapaciteta i u vansezoni“-saopštili su tim povodom juče iz hotela “Regent Porto Montenegro”.

Najčitanije