11.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent Porto Montenegro – na listi najboljih hotela prestižnog magazina“Conde Nast Traveller”

Pogled iz hotela Regent
Pogled iz hotela Regent

Hotel Regent Porto Montenegro uvršten je među najbolje spa hotele u ruskom izdanju prestižnog lifestyle i travel magazina, “Conde Nast Traveller”.

Na zvaničnoj listi “Conde Nast Traveller Hot List 2015”, Regent je jedini hotel iz regiona koji se nalazi tik uz velike hotelske brendove poput “Four Seasons Bahrain” u Bahreinu, “Urso Hotel & Spa” u Madridu Španija, “Inala Beach House, sa PuketanaTajlandu i “Mandarin Oriental” u Bodrumu iz Turske.

Čast je biti u društvu najboljihi biti prepoznat na jednom od svojih primarnih tržišta od strane publikacije koja ima status glavnog vodiča I trend se tteraza putnike kojisu u potrazi za luksuzom u destinacijama u usponu” izjavili su iz menadžmenta hotela Regent Porto Montenegro.

Conde Nast Traveller - Naslovna strana
Conde Nast Traveller – Naslovna strana

“Condé Nast Traveller”je prestižni magazin, koji seod strane čitalačke publike koja sebi može da priušti ekskluzivna putovanja, percipira kao glavni vodič za hotelijerstvo I turističke destinacije.

Uredništvo magazine “Conde Nast Traveller” vodio je I jedan od najeminentnijih imena novinarstva, Harold Evanst,koji je upravljao renomiranim “Sunday Times of London” i “The Times”-om. Magazin se trenutno izdaje u Velikoj Britaniji, Italiji, Španiji, Grčkoj, Indijii Rusiji.

Najčitanije