20.6 C
Kotor

Slušaj online radio

„Regent Porto Montenego“ organizuje doček Nove godine u stilu sedamdesetih…

Elena Ljiljanić i Roko Palmic
Elena Ljiljanić i Roko Palmic

Hotel „Regent Porto Montenego“ imao je uspješnu sezonu, naime, popunjenost svih 87 soba u hotelu bila su od 85 do 90 odsto, a prosječno zadržavanje gosta 3,8 dana. Bilježimo porast turista, sa engleskog tržišta 67 %, ruskog 11%, izraelskog 170%, amerike 50%, imali smo i jedno vjenčanje para iz Indije, pa smo otvorili i to tržište, saopštili su danas na radnom doručku sa novinarima, portparol hotela Elena Ljiljanić i direktor Službe marketinga i prodaje Roko Palmic.

“Low cost letovi odrazili su se na bolju posjetu hotelu, koji je zabilježio porast turista iz tradicionalnih i otvorio poslovanje sa novim turističkim destinacijama. Najveći potencijal za sledeću sezonu vidimo na istočnom tržištu koje će se otvoriti letovima aviokompanije „FlyDubai“ za Tivat. Hotel „Regent“ će nastupiti na sajmu turizma u Dubaiu, na kome će predstaviti posebnu brošuru – katalog, za to tržište. Očekujemo da će nam turisti sa tog tržišta produžiti sezonu“ – kazao je Palmic.

Hotel Regent - radni doručak sa novinarima
Hotel Regent – radni doručak sa novinarima

Predstavnici „Regenta“ predstavili su se na sajmovima u Kini, Dubaiu, Brazilu – Sao Paolu, Las Vegasu, a u postsezoni imaće promotivne aktivnosti u Albaniji, Srbiji, Hrvatskoj i BiH. Trenutno svoju ponudu predstavljaju u Rusiji. Vrhunac će biti nastup na „WTA“- u Londonu na kome se određuju turistički trendovi za narednu sezonu.

„Povećanje konferencijskog turizma, kapaciteta do 200 osoba je za nas nešto što se pokazalo veoma dobrim, gdje vidimo dodatnu šansu produženja sezone.

Regent Porto Montenegro
Regent Porto Montenegro

Realizacija zimskog kalendara dešavanja počinje 15.oktobra, konceptualnim gastronomski performansom, “Game of Chefs”, koji će okupiti sedam renomiranih šefova kuhinja iz regiona. Biće to gatronomska razglednica Balkana sa sedam gangova na kojoj ćemo prezentirati i vina iz regiona, kako velikih tako i malih vinarija. Želimo predstaviti Boku i Crnu Goru kroz gastro putovanje…“ – kazala je uzmeđu ostalog portparol hotela Elena Ljiljanić.

Kao i prošle godine „Božićni bazar“ u hotelu „Regent“ održaće se od 10. do 25.decembra.

Roko Palmic
Roko Palmic

Hotel „Regent Porto Montenego“ organizuje atraktivan novogodišnji doček u stilu sedamdesetih godina.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije