15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

„Regent Pool club Residences“ ukupno će koštati 100 miliona eura

Regent Pool Club Residences
Regent Pool Club Residences – kompijuterska obrada

Izgradnja novog rezidencijalno–poslovnog kompleksa sjeverno od postojećeg hotela „Regent“  počeće tokom ove godine – potvrđeno na je iz menadžmenta kompanije Adriatic Marinas koja upravlja razvojem projekta marine i nautičkog naselja Porto Montenegro u Tivtu.

 vrijednog 37 miliona eura, a koji će biti otvoren 1.jula. Ova zgrada sadrži 94 smještajne jedinice površine od 74 do 344 kvadratna metra, najvećeg nivoa kvaliteta a koje će poslovati u sklopu tzv. rental pool-a obližnjeg luksuznog hotela „Regent Porto Montenegro“. Novu zgradu karateriše i poseban veliki otvoreni podijum sa četiri velika bazena. Ukupna površina 4  bazena je preko 600 m2, a od toga  su dva bazena dječiji. Površina podijuma u sklopu kojeg se nalaze bazeni je 3.200 m2 na kojem se pored bazena, nalaze i  2 kamina i 33 otorena ložista i brojni drugi sadržaji koji će biti glavni adut nove zgrade.

Na jesen, na sjevernom kraju podijuma sa bazenima, počinje gradnja sjevernog krila ovog, do sada najvećeg objekta u Porto Montenegru, a koje će biti gotovo identnično zgradi što će tržištu biti predata do 1.jula ove godine.

Nova Regent Pool Club Residences zgrada
Nova Regent Pool Club Residences zgrada

Kada bude kompletno završena početkom jula 2018., ova najveća građevina u Porto Montenegru biće vrijedna ukupno skoro 100 miliona eura.

Regent Pool Club Residences
Regent Pool Club Residences

Adriatic Marinas poodmakao je i na projektovanju još jedne manje rezidencijalno-poslovne zgrade koja bi trebalo da se počne graditi na jesen, na placu iza Regent Pool Club Residences-a, prema velikom Gradskom parku u Tivtu, a kompanija je nedavno dobila i građevinsku dozvolu za gradnju nove velike trafostanice 35/10kV, vrijedne oko miliona eura za poboljšenje elektrosnabdijevanja cijelog kompleksa naselja i marine Porto Montenegro.

Izvor:S. L.

Najčitanije