15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent na korak do Oskara za turizam i hotelijerstvo

Regent Porto Montenenegro
Regent Porto Montenenegro

Hotel “Regent Porto Montenegro” u Tivtu na korak je do osvajanja prestižne World Luxury Hotel nagrade koja se dodjeljuje u oblasti luksuznog turizma.

“Korak koji dijeli hotel od trenutka kada će mu ovaj Oskar za turizam i hotelijerstvo biti uručen je online glasanje koje će trajati od 8. juna do 19. jula na sajtu Worl Luxury Hotel nagrade.

Nominovani smo za nju u februaru ove godine, a naš hotel je jedini iz Crne Gore koji je u trci za ovu laskavu titulu. Samim tim što je “Regent Porto Montenegro” nominovan, svrstan je rame uz rame sa ostalim hotelima iz lanca Regent Hotels & Resorts koji su bili nominovani ili pobjednici poput hotela Regent na Tajlandu -“Regent Phuket Cape Panwa” 2014. godine.”- kazala je danas tim povodom portparolka “Regent Porto Montenegro” hotela Elena Ljiljanić.

Iz menadžmenta tog ultralukzuznog hotela ranga pet plus zvjezdica saopštili su da su počastvovani “nominacijom koja je u hotelijerstvu sama po sebi privilegija”.

“Osvajanje ovog priznanja bi predstavljalo čast i potvrdu kvaliteta dosadašnjeg rada, kao i obavezu da kontinuirano unapređujemo kvalitet usluga i sadržaja. Nadamo se da će naši gosti i partneri prepoznati važnost glasanja i podržati nas u našem nastojanju da ovaj “Oskar” nađe dom u Tivtu.”- poručuju iz menadžmenta hotela “Regent”.

World Luxury Spa Awards 2016 Nominee
World Luxury Spa Awards 2016 Nominee

World Luxury Hotel Awards je globalna organizacija koja nominuje svjetske hotele luksuzne kategorije koji zadovolje standarde besprekorne usluge i luksuznog smještaja za ovo renomirano priznanje.Nagrada se dodjeljuje sa ciljem unapređenja postojećih i promocije izuzetnih standarda unutar segmenta luksuznog hotelijerstva. Hotelima koji dobiju najviše glasova putem online ankete uručuje se ovo važno priznanje na gala-ceremoniji tokom druge polovine godine dok je sama nominacija za ovako prestižnu nagradu dodatna podrška promociji hotela i Crne Gore kao luksuzne turističke destinacije na globalnom nivou.

Izvor:S. L.
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije