9.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent lansirao i koktel inspirisan zalaskom sunca u Boki

Regent Porto Montenegro – kokteli

Najluksuzniji hotel u Boki Kotorskoj, tivatski „Regent Porto Montenegro“ pripremio je primamljiv i sadržajan program za svoje goste, a koji proljeće koje je uveliko u jeku, čini još interesantnijim.

„Regent Porto Montenegro“ će obilježiti Svjetski dan koktela – za sve ljubitelje dobre kapljice i provoda, 13. maja od 18,30 sati u našem Library Baru vješti koktel majstori će predstaviti niz egzotičnih koktela, kao i Regentov koktel ‘s potpisom’ nazvan ‘Boka Sunset’ po zalasku sunca u Boki Kotorskoj.

Na poseban način obilježavamo i Dan nezavisnosti Crne Gore, 21. maj koji će proteći u znaku crnogorske kuhinje i tradicije. Toga dana, svi ljubitelji nacionalne kuhinje imaće priliku da uživaju u specijalitetima crnogorske nacionalne kuhinje od 12 do 16 časova. Takođe, posebni paket aranžman dostupan je od 21 do 24. maja.“- kazala je juče tim povodom Elena Ljiljanić, portarolka ovog jedinog hotela ranga pet plus zvjezdica u Boki Kotorskoj.

Gastro
Gastro

Ljubitelji kvalitetnog gastronomskog programa mogu uživati u proljećnoj tematskoj večeri „Regenta“ koja će se održati 28. maja od 19 do 22 sata. Tokom maja, ultaluksuznki tivatskji hotel nastavlja i sa već prepoznatljivim ponudama kao što su ‘happy hour’ četvrtkom, džez večeri koje se održavaju svakog petka i nedjeljni brunch, te bogatim wellness programom čime ispraća zimu i nudi bogatu uvertiru ljetu.

Izvor:S. L.

Najčitanije