11.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent kreirao “Koktel Nezavisnosti”

Regent

Najluksuzniji hotel u Boki, tivatski “Regent Porto Montenegro” na originalan način obilježiće 21.maj – Dan nezavisnosti Crne Gore. Naime, u nedjelju će u Library baru tog hotela biti predstavljen originalni novi “Koktel Nezavisnosti” koga su kreirali i brendirali koktel-majstori tog hotela.

„Koktel Nezavisnosti“ će se naći u aktuelnoj ponudi ljetnjih koktela tokom cijele sezone u Library baru. Ovaj događaj smo nazvali „Crvena znači ljubav“, jer uvezujemo ljubav prema domovini, ljubav prema destinaciji i dobroj zabavi u najluksuznijem hotelu u Boki”- kazao je Milo Radonjić, PR i marketing menadžer hotela “Regent Porto Montenegro, dodajući da će na promociji novog koktela nastupiti Stevan Faddy.

Kako kažu u “Regentu”, njihov  “Koktel Nezavisnosti” je inspirisan državnim motivima i raznolikošću crnogorskih krajolika. Ovaj koktel je priča o lokalnoj kulturi i tipičnim domaćim proizvodima gdje dominira crvena boja.

Koktel Nezavisnosti

“Osnovni sastojak koktela je tradicionalna crnogorska loza koju upotpunjava domaći sirup od malina sa sjevera Crne Gore, votka i svježe cijeđeni limun. Proces pravljenja koktela se završava tonikom kako bi se koktelu dodao ukus svježine.  „Koktel  Nezavisnosti“ će biti pravi crnogorski reprezent u svjetskoj paleti koktela koje nudimo“ – kazala je Branka Novaković, menadžer restorana u hotelu “Regent Porto Montenegro”.

Najčitanije