12.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent kreirao gastro ponudu za domaće goste „Chic & Quick“

chic-quick-lunch
chic-quick-lunch

„Chic & Quick“ naziv je novog menija koji je u ponudi za ručak od petka, 13. januara u Gourmet Corner-u, hotela   „Regent Porto Montenegro“.

„Svakog dana, osim nedjelje, gosti će imati priliku da uživaju u vrhunskim jelima pripremljenim od strane već prepoznatog kulinarskog tima hotela Regent Porto Montenegro. Sva jela će biti pripremana od izuzetno kvalitetnih i raznolikih namirnica, te će gosti u zavisnosti od toga kojeg dana nas posjete – moći da okuse različite specijalitete od mesa, ribe, paste, rižota… Posebna povoljnost menija njegova cijena, koja se u zavisnosti od jela tog dana kreće od 5 do 10 eura po ručku“ – kazao nam je PR marketing menadžer, Milo Radonjić.

Radonjić smatra da će ta ponuda biti veoma interesantna svim posjetiocima koji se od ponedjeljka do subote u intervalu od 12 do 15 sati nađu u Porto Montenegru, a posebno domaćim ljudima iz Boke, na koje smo prevashodno mislili kad smo kreirali ovu gastro ponudu.

„I ove godine Regent Porto Montenegro je u službi svih vas, stoga vas i očekujemo na ‘Chic & Quick’ ručku, poručio je Radonjić pozivajući  u Regent.

Fine Dining Regent
Fine Dining Regent

Najčitanije