10.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent – četiri dana Božićnog bazara

Božićni bazar
Božićni bazar

Hotel Regent Porto Montenegro nastavlja sa održavanjem četvrtog po redu godišnjeg Božićnog bazara tokom ove sedmice. Manifestacija će biti organizovana od 21. do 24. decembra, od 11 do 16 sati ispred poslastičarnice Gourmet Corner.

Božićni bazar okupiće umjetničke radionice, male proizvođače i kreativce, koji će na jednom mjestu predstaviti svoje radove, dok će posjetioci imati priliku da izaberu originalne poklone.

Na štandovima će se naći božićni ručno rađeni ukrasi, unikatan nakit, organski proizvodi, prirodna kozmetika, igračke i druge home decor sitnice iz različitih umjetničkih radionica, kao i vrlo popularni predmeti oplemenjeni dekupaž tehnikom.

Hotel Regent na ovoj manifestaciji će predstavljati sektor hrane i pića u čijoj će se ponudi naći niz originalno upakovanih kolača i raznovrsnih božićnih poslastica, ali i topli napici poput tople čokolade i  kuvanog vina.

Božićni bazar

Pored izlagača, sve prisutne će božićnim kompozicijama u vokalnim, instrumentalnim i vokalno-instrumentalnim sastavima zabavljati učenici muzičke škole „Vida Matjan“ iz Kotora, u subotu, 23.12.2017, od 12.00 do 13.30 časova.

„Srećni smo što je Regentov Božićni bazar pobudio interesovanje izlagača i javnosti i drago nam je što smo dio prepoznatljivog prazničnog raspoloženja u Tivtu. Kupovina slatkih delicija, maštovitih dekoracija za dom, organskih proizvoda i nakita idealna je uvertira za sezonu darivanja, ali i prilika za druženje“, ističu ovim povodom iz menadžmenta hotela Regent Porto Montenegro.

Najčitanije