Rasprava o žičari Kotor – Lovćen – Cetinje

Žičara
Žičara

Javna rasprava o Nacrtu Koncesionog akta i Ugovora za projekat „Izgradnje žičare Kotor – Lovćen – Cetinje“ biće održana u periodu od 12. marta do 27. marta 2015. godine.

Javna rasprava će se održati u organizaciji Ministarstva održivog razvoja i turizma i jedinica lokalne samouprave. U toku javne rasprave biće organizovana tri okrugla stola, koji će se održati u Kotoru, Cetinju i Ministarstvu održivog razvoja i turizma u Podgorici.

Okrugli stol i opšta javna rasprave održati će se u Kotoru, 17. marta 2015. godine, palata Bizanti u Starom gradu (sala Skupštine opštine) u 14 sati.

Pozivaju se građani, opštine, naučne i stručne institucije, zainteresovani organi i organizacije, civilni sektor i drugi, da učestvuju u javnoj raspravi. Primjedbe, prijedlozi i sugestije na Nacrt zakona dostavljaju se u pisanoj i elektronskoj formi na e-mail adresu Ministarstva održivog razvoja i turizma javna.rasprava@mrt.gov.me ili preko arhive Ministarstva.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.