18.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Rafali u Bečićima – ubijene dvije osobe

Bečići - foto CdM
Bečići – foto CdM

Doktor Dragan Neno Zečević i Đorđe Boreta, brat od strica Saše Borete, ubijeni su u pucnjavi u lokalu “Trofej” u Bečićima.

Dvije maskirane osobe na motoru prošle su pored kafića, a zatim je jedna od njih iz automatske puške kalašnjikov zapucala.

U napadu je ranjen i Ivo Stanišić, dok očevidac tvrdi da je napadač pucao nasumično i da su ljudi padali na pod kako bi izbjegli metke.

Iz Uprave policije je saopšteno:

“Službenici CB Budva su, odmah po obavještenju o događaju, blokirali saobraćajnice i uže i šire lice mjesta. Službenici CB Budva, zajedno sa Posebnom jedinicom policije, radi pronalaska počinioca vrše pretragu terena u koju je uključen i helikopter Aviohelikopterske jedinice MUP-a”, saopšteno je iz policije.

Naglasili su da je Sektor kriminalističke policije veoma brzo došao do određenih podataka koji mogu biti od koristi za istragu.

“Takođe u ovom momentu postoje indicije koje ukazuju na to da je današnja upotreba vatrenog oružja posljedica ranijih sukoba kriminalnih grupacija sa područja Crne Gore i regiona, a zbog kriminalnih aktivnosti u koje su ove grupacije bile uključene a koje su se odvijale van teritorije naše države”, poručili su iz policije.

V.l.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije