Radio Tivat proslavio 35 godina postojanja i rada

Povodom 35. rođendana Radio Tivta u nedjelju je u hotelu “Palma” održana svečanost kojoj su prisustvovale brojne zvanice iz javnog, političkog, privrednog i kulturnog života.

„Kao prije 35 godina, ovdje Radio Tivat na ultrakratkim talasima 88,5 MHz. Izuzetno me veseli što je prva ekipa Radio Tivta i nakon 35 godina večeras zajedno sa vama“ – najavio je proslavu rođendana njegov prvi direktor i urednik  Mašo Čekić, nakon čega je uslijedio veliki aplauz.

Brojne goste i zvanice pozdravio je direktor Dragan Popadić, koji je istakao da se za svih 35 godina Radio Tivat trudio da bude objektivan, korektan i profesionalan medij. On je posebno istakao dobru saradnju sa osnivačem Javnog servisa Opštinom Tivat.

Proslava 35 godina Radio Tivta – Popadić i Čekić

„Održala nas je veza sa slušaocima i želja da opravdamo povjerenje. Trudili smo se da etika bude naša zvijezda vodilja. Zadatak novinarstva nije samo da informiše, već da svijet učini boljim a ljude plemenitijim. Ponosan sam na svoju profesionalnu redakciju, jer oni nisu odani direktoru već profesiji. Imamo dosta planova kako da unaprijedimo naš program i sajt. Jedan od planova je i televizija Tivat, naravno to bi trebala biti odluka osnivača SO Tivat, jer naš grad se toliko razvija da imamo mnogo događaja, manifestacija, utakmica…“ kazao je između ostaloga Dragan Popadić.

U ime osnivača Radio Tivta gradonačelnica dr Snežana Matijević, čestitala je direktoru i svim zaposlenima na velikom jubileju sa porukom da su nastavljači tradicije profesinalnog novinarstva koje više od tri decenije predano bilježi tivatsku stvarnost.

“Mašo Čekić, Neven Staničić, Blaženka Vučurović postavili su temelje koje Dragan Popadić kao direktor Radija uspješno nadograđuje. Čestitam vam što uspjevate ići u korak sa vremenom…“ – kazala je Matijević.

Proslava 35 godina Radio Tivta

Na kraju, kakv bi to bio rođendan bez slavljeničke torte, koju su kidali, svi bivši i sadašnji urednici, novinari, muzički urednici… Uz ples i muziku benda Toć slavlje se nastvilo do kasnih večernjih sati.

1 komentar

  1. ŠTO ŠTAMAPA ŠTAMPA A ŠTO TISKA TISAK je neprevaziđena emisija (kao i mnoge druge) koju su prekinuli DOGAĐAJI NARODA i BALVAN REVOLUCIJA ZAR NE….A ONDA POBJEDA sa Konatarom i RTV TITOGRAD sa legendom od onoga maloga urednika a velikog huškača kako ono bješe EMILIO LABUDOVIĆ e kuku majko, da ne spominjemo srbijanske ŠTAMPAČE I njihove TV. Tivat je onda bio u EVROPU A DANAS…..BALKAN….ČESTITAM JUBILEJ mada od kad je Dr. Kilibarda sa narodnjacima svetosavskim upao u prostorije radio Tivat od 1991 ili 92 godine ja ga gotovo ne slušam ili ponekad…Pozdrav novinarki gospođi Tripović…I da ne zaboravim imali smo čast ugostiti novinara Đuro Došlo to jest Đuro pošlo kako došlo tako pošlo pa i njega pozdravite ne ponovilo se…

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.