15.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Prvo mjesto za Jadran Carine na turniru olimpijskih nada

Jadran Carine mladi

Predhodnog vikenda na bazenu Instituta Igalo odigran je turnir Olimpijskih Nada, regionalnog takmičenja mlađih vaterpolo selekcija, za uzrastnu generaciju 2006 godište i mlađi.

Na turniru je učestvovalo 5 ekipa, a turnir se igrao po sistemu svako sa svakim u pet takmičarskih kola. Učesnici turnira su bile 4 ekipe iz Crne Gore: Budva, Primorac, Cattaro i domaćin Jadran Carine kao i ekipa iz Hrvatske Jug CO Dubrovnik.

Mladi vaterpolisti Jadrana Carine predvođeni trenerom Dušanom Ivanovskim i pomočnikom Filipom Andićem, zabilježili su tri pobjede i jedan ne riješen rezultat. Redom su pobjeđivane ekipe Cattaro sa 10:4, Budve 16:1, Juga CO 8:1, a ne riješeno sa ekipom Primorca 4:4. Prvo mjesto pripalo je ekipi Jadran Carine, drugo Primorac Kotor, a treće ekipi Cattaro Kotor.

Za ekipu Jadrana Carine na ovom turniru nastupili su: Danilo Ogurlić, Tadija Matijašević,Jovan Barbarez, Božo Stevanović, Rade Đukić, Petar Popović, Stefan Vico, Radivoj Radanović, Strahinja Gojković, Danilo Stupar, Miljan Bošković, Balša Damjanović, Nikola Bilafer, Matija Lučić, Danilo Ilić, Nikola Petrović, Filip Marković, Vuk Ivović, Aleksa Mandić

Najčitanije