16.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Prvi rođendan najluksuznijeg bokeškog hotela

Regent Porto Montenenegro
Regent Porto Montenenegro

Najluksuzniji hotel u Boki, tivatski “Regent Porto Montenegro” 1. avgusta proslavlja svoj prvi rođendan, obilježavajući svoju prvu punu godinu dana uspješnog poslovanja tokom koje je postavio nove standarde luksuznog turizma u Crnoj Gori.

“Tokom 12 mjeseci rada, “Regent” je nanizao 12 nominacija i priznanja među kojima su nominacija za renomiranu World Luxury Hotel nagradu za najbolji hotel i najbolji spa centar, mjesto na listi najboljih hotela od strane prestižnog Conde Nast Traveler časopisa u Ujedinjenom Kraljevstvu I u Rusiji, kao i mjesto među VIP hotelima kultnog britanskog nedjeljnika Sandej Tajms. Uoči rođendana, “Regent Porto Montenegro” je ušao u uži izbor evropske nagrade za kvalitet u ugostiteljstvu, European Hospitality Award, za najbolji restoran i najbolju hotelsku rezidenciju.”- kazala je tim povodom portparolka “Regenta” Elena Ljiljanić. Ona je istakla da svojom redizajniranom gastronomskom ponudom “koja na sveden ali elegantan način kroz koncept „fine dining“ daje omaž Jadranu, kreativni kulinarski tim “Regent Porto Montenegra za svoje goste i posjetioce kreira ukusnu razglednicu Crne Gore. “

Menadžment najlusuznijeg hotela u Boki veoma je zadovoljan postignutim u prvoj godini rada tog objekta sa kojim je u Tivat stigla ne samo vrhunska ugostiteljska ponuda, već i gosti sa tržišta koja do sada gotovo da nikada nisu bila prisutna u Crnoj Gori, poput Japana, Kine ili Brazila.

„Sa ponosom rekapituliramo prvih dvanaest mjeseci našeg rada i zahvalni smo na brojnim nominacijama. Međutim, ipak su najvažniji pozitivni komentari naših gostiju koji predstavljaju potvrdu da smo na pravom putu da se pozicioniramo kao jedan od vodećih luksuznih hotela u svijetu. Već su u pripremi planovi za osvajanja novih tržišta i kreativniju animaciju gostiju iz regiona i Evrope.“ – poručili su iz menadžmenta “Regent Porto Montenegra”.

Hotel Regent
Hotel Regent

U čast svom prvom punom ljetu, taj hotel je svoje goste počastio atraktivnim ponudama „Stay 4 Pay 3“ i „Stay 3 Pay 2“ odnosno četiri noćenja u hotelu po cijeni tri i tri noćenja po cijeni dva koje su aktuelne do 30. septembra 2015. godine.

Najčitanije