9.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Proslava dana SFRJ u Kotoru i Tivtu

Kamelija proslava Dana SFRJ
Kamelija proslava Dana SFRJ

Proslava Dan Republike SFRJ, 29. novembar, i 71. godišnjice Drugog zasijedanja AVNOJ-a u Jajcu, prigodnim programom biće obilježen u Kotoru i Tivtu.

„Program će biti upriličen u Kotoru, Shopping centar Kamelija od 19 sati 29. novembra – subota.. Predviđen je izabor druga i drugarice grada Kotora, mini modna revija, recitacije, sve ono što nas podsjeća na tu prelijepu zemlju, i kako smo nekada bili srećni na taj dan“ u organizaciji NVO Generalni Konzulat SFRJ iz Tivta, kazao je za naš portal generalni konzul SFRJ, Marko Perković.

“Regent Porto Montenegro” Tivat će na zabavan i humanitaran način obilježiti 29. novembar, Dan Republike bivše SFRJ, i to u klasičnom “Library” baru uz zvuke YU – roka. Sav prihod od prodaje hrane i pića biće upućen za pokrivanje troškova liječenja naše sugrađanke Mirjane Krstičević

EX YU night
EX YU night

Podsjećamo, Mirjana je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila 29. septembra prošle godine, nakon čega je kontinuirano boravila na Vojno – medicinskoj akademiji u Beogradu, Kliničko bolničkom centru u Podgorici i trenutno na Institutu za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju u Igalu, kaže se u saopštenju.

 

Najčitanije