16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Promovišu najkvalitetnija crnogorska vina i zimsko jedrenje u Boki

Božićni bazar Regent 2017.
Regent – foto Boka News

Tokom prvog kvartala 2017, u hotelu „Regent Porto Montenego“ u Tivtu, biće organizovan niz posebnih događaja uz brojne atraktivne ponude u restoranima koje će biti dostupne gostima i posjetiocima hotela.

“Regent Porto Montenegro” je sklopio partnerstvo sa crnogorskim vinskim proizvođačima kako bi ljubiteljima vina ponudio nezaboravno iskustvo kroz paket Wine & Dine.

U saradnji sa vinarijama Plantaže i Savina, ovaj paket u trajanju od četiri dana i tri noći, inostranim gostima će predstaviti sve specifičnosti regionalnihiI lokalnih vina”- kazao je PR i marketing menadžer “Regenta” Milo Radonjić dodajući da je i ove zime aktuelna ponbuda po kojoj gosti u “Regentu” mogu boraviti tri dana,a platiti samo dva uz popuste za korišćenje wellness i spa centra.

Regata Hiljadu ostrva +2
Regata foto Boka News

“Entuzijaste i u ovom kvartalu očekuje Sailing ponuda koja omogućava svim posjetiocima da jedreći, iskuse izuzetne ljepote Bokokotorskog zaliva. Trodnevna verzija ovog paketa gostima će ponuditi uvod u svijet ovako elegantnog i strastvenog sporta, dok će petodnevni paket pravim zaljubljenicima u jedrenje pružiti potpuno mediteransko jedriličarsko iskustvo”- istakao je Radonjić dodajući da je za dan zaljubljenih 14.februara pripremljena posebna ponuda za zaljubljene parove, a početak proljeća 25.marta u “Regent” će biti obilježen specijalnom “Lovačkom večerom” sa posebnim jelima od divljači.

Regent - Pogled
Regent – Pogled

“Šesnaesti april biće obilježen „Uskršnjim ručkom“, a uskršnja jela će ove godine biti kombinovana sa ekskluzivnim vinima vinarije „Aleksić“. Čarolija Uskrsa donijeće posebnu radost najmlađim gostima, budući da će i ove godine biti organizovana potraga za uskršnjim jajima, kao i različite vrste radionica“- naveo je Radonjić.

Izvor:S. L.

Najčitanije