17.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Promocija Regenta u Moskvi

Regent tim i ambasador

Menadžment    hotela Regent Porto Montenegro ugostio je više od stotinu zvanica na svečanom godišnjem koktelu, organizovanom 13. aprila u Moskvi.

Ovogodišnja promocija imala je za cilj jačanje već postojeće saradnje sa ruskim tur operatorima, pospješivanje medijskih spona između hotela Regent Porto Montenegro i ruskih izdavača, kao i predstavljanje novih hotelskih ponuda, sa akcentom na ljetnju ponudu, kao i vinski paket, napravljen u saradnji sa vinarijama „Plantaže“ i „Savina“-  saopšteno je danas iz Regenta.

„Intenzivna obostrana saradnja od presudnog je značaja, kada je u pitanju promocija ponude Regent hotela i uopšte promocija crnogorske turističke ponude na ruskom tržištu, koje je pored britanskog i američkog najzastupljenije u našem hotelu“- kazao je direktor prodaje i marketinga hotela Regent Porto Montenegro, Roko Palmić.

Regent tim

„Iskoristili smo ovu priliku da našim saradnicima i ruskoj javnosti predstavimo neke od aktuelnih ponuda: Regent-ov ljetnji paket koji predstavlja idealan odmor na crnogorskom primorju, kao i posebno osmišljenu „Wine and Dine“ ponudu koja podrazumijeva svojevrsno uživanje u vinskim turama koje organizujemo sa vinarijama „Plantaže“ i „Savina“. Pored aktuelnih ponuda, predstavili smo i Regent Pool Club rezidencije, savremeni dodatak hotelu, koje ćemo otvoriti jula ove godine“ -dodao je PR i marketing menadžer hotela Regent Porto Montenegro, Milo Radonjić.

Jedan od gostiju događaja u Moskvi bio je i ambasador Crne Gore u Ruskoj Federaciji, Igor Jovović, koji je istakao da mu pričinjava posebno zadovoljstvo pružanje podrške ovakvim događajaima koji promovišući prestižne brendove kakvi su „Regent“ i „Plantaže“, promovišu ujedno i Crnu Goru kao destinaciju koja nudi proizvode visokog kvaliteta.

Dogadjaj atmosfera

Gosti iz Rusije su imali priliku da se bliže upoznaju i sa ponudom čitavog tivatskog nautičkog naselja Porto Montenegro – od mogućnosti organizovanja časova jedrenja do zanimljivih šoping i gastro iskustava najveće marine Jadrana. Zvanični koktel i prezentacija predstavljaju idealnu priliku za predstavnike hotela Regent Porto Montenegro kao i za turističke poslenike iz glavnog grada Rusije, da razmjene informacije i usklade planove i strategije za dalje zajedničke aktivnosti.

 

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije