Promocija aktivnosti na planu prevencije požara

Danas na Trgu magnolija

Predstavnici Direktorata za vanredne situacije MUP-a Crne Gore i Službe zaštite i spašavanja Opštine Tivat, danas su na Trgu magnolija održali promociju aktivnosti koje te državne i lokalne službe preduzimaju na planu prevencije i saniranja šumskih požara.

Prisutnim građanima dijeljen je liflet sa informacijama i preporukama kako pravilno postupiti u slučaju požara na otvorenom. Učenicima iz dva odjeljenja VI razreda  OŠ „Drago Milović“ iz Tivta pripadnici Službe zaštite i spašavanja Tivat predvođeni komandirom Zoranom Barbićem, demonstrirali su dio svoje specijalne opreme, a djeca su posebno bila impresionirana prilikom da detaljno razgledaju i popnu se na jedno od specijalnih protivpožarnih vozila i „isprobaju“ ličnu zaštitnu opremu vatrogasaca.

Danas na Trgu magnolija

Ova akcija inače, održana je u sklopu kampanje  „Mjesec zaštite od požara“, koju Direktorat za vanredne situacije realizuje u okviru „SVAROG 2017“ projekta i sprovodi je u svim opštinama u Crnoj Gori.

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.