Program – 46. Praznika mimoze 2015.

Mimoza
Mimoza

Povodom predstojećeg 46. Praznika mimoze danas je u u opštini Herceg – Novi održana konferencija za medije.

Otvaranje festivala planirano je na Trgu „Nikole Đurkovića“ u petak 6. februara u 19 sati. Na otvranju će nastupiti Željko Joksimović i njegovo bend, od 20 sati, za čiji nastup sredstva je obezbjedio sponzor, kompanija „Azmont investments”.

„Prvi februarski vikend, subota 7. februar kao i uvijek, rezervisan je za Feštu od mimoze ribe i vina na hercegnovskoj rivijeri“ – kazao je umjetnički direktor, Zoran Živković.

On je najavio i druge programe, maskenbal u Institutu Igalo 7. februara, dječiji u Baošićima i Sportskom centru, pozorišne predstve, izložbe, koncerte, riblju večeru…

Mimoza 2015
Mimoza 2015

48. Hercegnovski zimski salon, programom je planiran 5. februara u galeriji „Josip Bepo Benković“ a za 6. februar Međunarodna izložba cvijeća u Titovoj vili u Igalu.

Tradicionalni XX jubilarni međunarodni plivački miting, “Montenegro mimoza cup”, predviđen je 14. februara, kao i prva „Novska skalinada”, od Škvera do Španjole, u organizaciji Triatlon kluba Herceg Novi, koja treba da postane brend Herceg Novog.

Suđenje novskom karnevalu zakazano je za subotu 28. februara na Škveru u 11 sati.

Duh tradicije i Mediterana zadržaće i ovogodišnji Praznik mimoze, kazao je v.d. predsjednik opštine, H. Novi Milan Vajagić.

Predviđena sredstava za 46. Praznik mimoze su 130 hiljada eura.

 PROGRAM MIMOZA 2015

Mimoza
Mimoza

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.