12.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Priznanje tivatskom nautičkom centru

Porto Montenegro

Nautičko naselje Porto Montenegro u Tivtu dobitnik je prestižne ruske nagrade  „Dom na obali“ (Homes  Overseas Russian Award), u kategoriji najbolji luksuzni projekat- saopšteno je juče iz menadžmenta Porto Montenegra.

Ova nagrada je dugogodišnji sinonim za kvalitet u domenu nekretnina, arhitekture i turizma na globalnom tržištu. Nagradu je sinoć u Moskvi primila marketing menadžerka Porto Montenegra Olga Ushakova.

„I pored svih izazova ruskog tržišta, mi imamo i uspostavljamo nove saradnje sa njihovim predstavnicima – ruski mediji i dalje favorizuju i imaju sve komentare u superlativu kada je u pitanju naš nautički proizvod, a interesovanje za rezidencije u nautičkom naselju i vezove u marini ne jenjava“- istakla je Ushakova.

Olga Ushakova – sa dodjele nagrade

Projekat Porto Montenegro izdvojio se glasovima u oštroj konkurenciji svjetski priznatih projekata ACT Malta VIP Ltd (Malta), Alliance Palace (Džordžija), Alliance Tbilisi (Džordžija), Forte Hills (Bugarska), Golden Residence (Kipar), Granada Residence (Turska), Hara Elite Home (Kipar), Porto Novi (Crna Gora) i Sun Gardens Dubrovnik (Hrvatska).

Najčitanije