3 C
Kotor

Slušaj online radio

Priznanje kompaniji Porto Montenegro

Sa dodjele PRO PR nagrada
Sa dodjele PRO PR nagrada

PR menadžer kompanije „Adriatic Marinas – Porto Montenegro“ iz Tivta, Danilo Kalezić, dobitnik je godišnje nagrade PRO.PR, koja se dodjeljuje u području komunikacijskog menadžmenta, od strane međunarodne kompanije „Apriori komunikacije“ za „izuzetan doprinos razvoju PR-a kao profesije u zemljama Balkana“.

Ovogodišnje priznanje dodijeljeno je sinoć, peti put za redom, na gala večeri u sklopu globalne PR konferencije PRO.PR, koja je održana od 7. do 10. aprila u hotelu „Splendid“.

Iz Crne Gore, pored Kalezića, ovu prestižnu nagradu dobili su i portparolka Ministarstva prosvjete Crne Gore Marija Jovović i savjetnik za komunikacije i univerzitetski profesor Radoje Cerović.

„Izuzetna mi je čast što sam jedan od laureata ovogodišnjih PRO.PR nagrada. Ovo je do sada najveće strukovno priznanje koje sam dobio tokom devet godina rada u oblasti odnosa s javnošću, a posebno mi je zadovoljstvo što odluku o dobitnicima priznanja donosi nezavisna komisija koju čine istaknuti komunikacijski stručnjaci iz regiona”-  istakao je PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

„Kao i, vjerovatno, svaki PR menadžer regiona, vjerujem da i dalje treba puno da radimo kako bismo standarde odnosa s javnošću doveli na nivo kakav ova profesija ima u svijetu. PRO.PR konferencija upravo predstavlja odličnu platnofrmu za razmjenu iskustava, učenje i usavršavanje.“- dodao je Kalezić.

Prva međunarodna konferencija za odnose s javnošću u jugoistočnoj Europi, pod motom „Povezivanje u pokretu“ već punih 14 godina nadograđuje komunikacijske sadržaje u skladu s trendovima i percepcijom profesije odnosa s javnošću.

„Svoja predavanja je na konferenciji održala su 22 komunikacijska stručnjaka iz regije i svijeta, koji su kroz 16 predavanja i niz radionica prenijeli svoja znanje i iskustva učesnicima konferencije“- istakao je predsjednik organizacionog odbora PRO.PR konferencije Danijel Koletić. Neki od ovogodišnjih predavača na PR konferenciji bili su: prof.dr. Georg Dieter Herbst i prof.dr. Thomas Musiolik (Univerzitet u Berlinu), Isabel Evans (iz Facebook-a), Irena Šarić Dombaj (L’Oreal Adria), Sergey Sokolov (SPN Communications, Ukrajina), prof.dr. Elena Getmanskaya (Muzej Hermitage St.Petersburg), Julia Gryaznova (Rusko udruženje za odnose s javnošću), Zeynep Dereli (APCO Turska) i drugi.

Najčitanije