18.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Priznanje građana Snežani Petković

dodjela nagrade PetkovicevojSnežana Petković prima nagradu

Etička komisja za lokalne službenike i namještenike Opštine Tivat, proglasila je juče na međunarodni Dan ljubaznosti, najljubaznijeg službenika lokalne uprave i preduzeća i ustanova čiji je osnivač Opština.

Ove godine ta počast je zahvaljujući najvećem broju dobijenih glasova građana kao korisnika usluga lokalne uprave, pripala je Snežani Petković, radnici naplatne službe u preduzeću „Vodovod i kanalizacija“ Tivat.

???????????????????????????????“Glasanje se sprovodilo u šest institucija kojima je osnivač opština Tivat: DOO Komunalno, JU Centar za kulturu, Turistička organizacija, DOO Vodovod, Radio Tivat i Sportska dvorana Župa. Etičkim kodeksom lokalnih službenika/ca i namještenika/ca utvrđena su pravila uzornog ponašanja lokalnih službenika/ca i namještenika/ca. Cilj tog kodeksa je da utvrdi standarde u ponašanju kojih bi trebalo da se pridržavaju zaposleni, kao što su moralni integritet, pravičnost, odgovornost, profesionalnost, efikasnost, efektivnost, objektivnost, nepristrasnost, politička neutralnost, poštovanje različitih uvjerenja i vrijednost svih članova zajednice.” – saopšteno je juče tim povodom iz komisije koja je sprovela kampanju »Ljubaznost od mene potiče«.

Prošle godine, u prvoj akciji ovog tipa, za najljubaznijeg sluđbenika lokalne uprave Tivta glasovima grašana izabran je Momčilo Kovačević, portir u zgradi Opštine Tivat.

 

 

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije