Princ Albert II od Monaka sa predstavnicima Porta Montenegra

Princ Albert od Monaka

Princ Albert II od Monaka sa svojoj delegacijom posjetio je izložbeni štand marine za superjahte i nautičkog naselja Porto Montenegro, i sreo se sa predstavnicima ovog projekta, na Sajmu nautike u Monaku MYS.

„Vladar kneževine Monako istakao je interesovanje za daljim razvojem nautičkog proizvoda u Crnoj Gori, i bio iznenađen dinamikom i kvalitetom razvoja projekta Porto Montenegro, gdje je i samo boravio 2013. godine tokom zvanične posjete Crnoj Gori“- saopšteno je iz Porto Montenegra.

Marina za superjahte u Tivtu je vremenom postala način života članova evropske jahting zajednice – Porto Montenegro je nautički centar i luksuzna marina na Jadranu, koja veliku pažnju poklanja uslužnim djelatnostima.

„Marina Porto Montenegro dobitnik je jedinstvene i prestižne Platinum nagrade, koju dodjeljuje britanska Yacht Harbour asocijacija (TYHA), u saradnji sa asocijacijom Marina industrijalaca (MIA) – s ovim globalnim priznanjem marina Porto Montenegro je zvanično jedina marina na svijetu sa nagradom najvišeg ranga u jahting usluzi i industriji. Zasluga za istu prvenstveno je stečena na osnovu monitoringa usluge u marini i zadovoljstva nautičke klijentele istom, ali i zbog kapaciteta marine od 450 vezova, lifestyle iskustva u nautičkom naselju PM, visokim ekološkim standardima cijelog projekta, perfektne pozicije u Boki Kotorskoj.“- istakao je direktor marine Porto Montenegro Tony Browne, koji je princu Albertu II i predstavio nove razvojne potencijale tivatske marine.

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.