15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Princ Albert II od Monaka sa predstavnicima Porta Montenegra

Princ Albert od Monaka

Princ Albert II od Monaka sa svojoj delegacijom posjetio je izložbeni štand marine za superjahte i nautičkog naselja Porto Montenegro, i sreo se sa predstavnicima ovog projekta, na Sajmu nautike u Monaku MYS.

„Vladar kneževine Monako istakao je interesovanje za daljim razvojem nautičkog proizvoda u Crnoj Gori, i bio iznenađen dinamikom i kvalitetom razvoja projekta Porto Montenegro, gdje je i samo boravio 2013. godine tokom zvanične posjete Crnoj Gori“- saopšteno je iz Porto Montenegra.

Marina za superjahte u Tivtu je vremenom postala način života članova evropske jahting zajednice – Porto Montenegro je nautički centar i luksuzna marina na Jadranu, koja veliku pažnju poklanja uslužnim djelatnostima.

„Marina Porto Montenegro dobitnik je jedinstvene i prestižne Platinum nagrade, koju dodjeljuje britanska Yacht Harbour asocijacija (TYHA), u saradnji sa asocijacijom Marina industrijalaca (MIA) – s ovim globalnim priznanjem marina Porto Montenegro je zvanično jedina marina na svijetu sa nagradom najvišeg ranga u jahting usluzi i industriji. Zasluga za istu prvenstveno je stečena na osnovu monitoringa usluge u marini i zadovoljstva nautičke klijentele istom, ali i zbog kapaciteta marine od 450 vezova, lifestyle iskustva u nautičkom naselju PM, visokim ekološkim standardima cijelog projekta, perfektne pozicije u Boki Kotorskoj.“- istakao je direktor marine Porto Montenegro Tony Browne, koji je princu Albertu II i predstavio nove razvojne potencijale tivatske marine.

 

Najčitanije