12.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Prijem za rukometaše Partizana povodom osvajanja titule prvaka Crna Gore

Sa prijema

Povodom osvajanja titule šampiona Crne Gore, gradonačelnica Tivta dr Snežana Matijević upriličila je juče prijem za igrače, stručni štab i upravu tivatskog Rukometnog kluba „Partizan 1949“, čestitajući im na velikom sportskom uspjehu.

„Naši su susreti postali gotovo tradicionalni, pa se nadam da ćete nastaviti nizati dobre rezultate i da ćemo i naredne godine u isto vrijeme imati priliku slaviti vaše nove sportske podvige.“- rekla je tom prilikom, predsjednica Opštine. Uspjeh upravi i igračima čestitali su potpredsjednik Opštine Dejan Maslovar i sekretarka za mlade, sport i socijalna pitanja Darka Ognjanović.

Rukometni klub „Partizan 1949“ gradinačelnici Matijević je u znak pažnje poklonio  dres, a ona je uzvratila prigodnim poklonima za cijelu ekipu.

„Zaista smo ponosni na postignut rezultat koji je zasluga kako svih igrača, stručnog štaba, tako i uprave. Činjenica je da smo jedina ekipa iz Tivta, koja je osvojila državnu titulu u jednom ekipnom olimpijskom sportu. Nastavićemo predano raditi, a jedan od ciljeva je i svakako popularizacija rukometa i stvaranje evropskih  uslova za igru“- rekao je ovom prilikom predsjednik UO RK „Partizan 1949“ Tonino Fantić.

Najčitanije