15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Prijem za ribolovce KSR „Igalo“, osvajače bronze na Svjetskom klupskom šampionatu

Ribari prijem

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić ugostio je danas članove Kluba sportskih ribolovaca „Igalo“, osvajače bronze na 10. Svjetskom klupskom prvenstvu u ribolovu iz broda – Marka Radosavljevića, Aleksandra Milosavljevića, Miloša Dašića, Gorana Boričića i Davida Gudelja.

Prijemu je prisustvovao i njihov trener Željko Kosić, predsjednik Saveza za sportski ribolov na moru Crne Gore Mladen Rostović, kao i Vesna Samardžić, sekretarka Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport.

Predsjednik je mladoj ekipi čestitao na izuzetno velikom uspjehu koji su postigli, posebno imajući u vidu jaku konkurenciju iskusnih evropskih timova. Kako je kazao, nada se da će nastaviti sa ovakvim rezultatima i uspjeh ponoviti i sledeće godine u Italiji. Opština će, istakao je Katić, nastaviti da podržava sportske ribolovce jer su pokazali da naš grad ima talente i potencijal za razvoj ove discipline.

Članovi ekipe zahvalili su se lokalnoj upravi na prijemu i podršci, istakavši da će nastojati da i dalje na isti način pravdaju ukazano povjerenje.

Dodali su da im je zadovoljstvo i što je međunarodni Kup rombuna dio Oktobarskih dana posvećenih obilježavanju praznika našeg grada, te da ovog vikenda očekuju uspješan turnir i učešće ekipa iz zemlje i regiona.

Najčitanije