4 C
Kotor

Slušaj online radio

Priganice i doček za goste na trajektu

Turistička organizacija Tivta juče je priredila poseban program namijenjen turistima koji u taj grad stižu preko jednog od najznačajnijih ovdašnjih saobraćajnih čvorišta – trajektnog prelaza Kamenari –Lepetane.

Radnici TO tako su danas turistima koji su doputovali na Tivatsku rivijeru automobilima preveženim trajektom “Teodo” kompanije “Pomorski saobraćaj” iz Kamenara, tokom petominutne vožnje brodom na nepunu milju dugačkoj redovnoj liniji preko tjesnaca Verige, dijelili mape grada, mape Crne Gore kao i info flajer o Crnoj Gori i Tivtu, te program ljetnjih turističkih manifestacija na Tivatskoj rivijeri. Predstavnici KUD-a “Boka” u narodnim nošnjama, goste su usluživali priganicama.

“Ovaj događaj koji se po prvi put realizuje u okviru programa TO Tivat, izazvao je veliko oduševljenje turista koji su bili na trajektu “Teodo”. Sa osmjesima na licu zasladili su se domaćim priganicama koje su djelo ruku naših dama iz Tivta, i imali priliku upoznati se sa sadržajima grada Tivta. S obzirom na obostrano zadovoljstvo, za 10 dana ponovo planiramo dijeliti materijal i priganice na trajektu.” – saopšteno je tim povodom iz TOT-a.

Slične akcije TO je do sada povremeno priređivala samo na aerodromu Tivat.

Izvor:S. L.

Najčitanije