13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Prestižno priznanje iz Kine

CNT Hot List China
CNT Hot List China

Hotel “Regent Porto Montenegro” iz Tivta našao je svoje mjesto među najboljim hotelima svijeta po mišljenju prestižnog magazina za luksuzni turizam „Conde Nast Traveler“ Kina- saopštila je PR menadžerka “Regenta” Elena Ljiljanić.

U detaljnoj selekciji luksuznih hotela tim eminentnih stručnjaka „Conde Nast Traveler“-a Kina, birao je najbolje hotele po različitim kategorijama koje uključuju: najbolji hotel u metropoli, najbolji hotel na plaži, hotel sa najboljim dizajnom, hoteli sa najboljom hranom i najbolji unikatni hoteli.

“Međutim, kategorija u kojoj svi požele da se nađu je „Best Over-the-Top“ koja uključuje hotele koji su zadovoljili svaki aspekt besprekorne usluge. “Regent Porto Montenegro” je upravo u toj selekciji stao rame uz rame sa preostalih devet „ubjedljivo najboljih“ hotela iz Francuske, Holandije, Engleske, Turske, Japana, Italije i Indije i još jednom potvrdio svoj kvalitet na međunarodnoj sceni luksuznog turizma. Ponosni smo što nas je kinesko izdanje prestižnog časopisa prepoznalo i uvrstilo u najvažniju kategoriju koji ovaj list kreira. Ovo nagrada dolazi u pravo vrijeme kao najbolja preporuka za animiranje gostiju sa Dalekog istoka i kontinuiranu promociju Crne Gore kao luksuzne turističke destinacije čak i na udaljenim tržištima. Smatramo da je ova nagrada najbolja pozivnica gostima iz Kine da posjete Crnu Goru.”- kazala je tim povodom Ljiljanić.

CNT Hot List China
CNT Hot List China

“Condé Nast Traveler” je prestižni magazin, koji se od strane čitalačke publike percipira kao glavni vodič za hotelijerstvo i turističke destinacije. Pored kineske edicije „Conde Nast Traveler“, tokom 2015. godine “Regent Porto Montenegro” se našao i na hotlistama ovog magazina u Ujedinjenom Kraljevstvu, te u kategoriji najboljih spa hotela, i u ruskom izdanju magazina, što predstavlja najbolju preporku svim ljubiteljima besprekorne usluge hotela visoke kategorije.

Najčitanije