16.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Predstavnici Porto Montenegra u posjeti turskim medijima

porto
Porto Montenegro

PR tim Porto Montenegro susreo se u protekla dva dana sa predstavnicima prestižnih turskih medijskih kuća koje su bazirane u Istanbulu, kako bi dogovorili potencijalnu medijsku saradnju, ali i predstavili rastućem nautičkom tržištu luksuznu tivatsku marinu i nautičko naselje.

“Turkish Airlines Skylife Business, Yacht Turkey, Yat Vitrini, Motor Boat & Yachting, Hello!, Naviga, Yachtlife & Travel, samo su neki od medija koji će, u narednom periodu, pisati reportaže o luksuznim jahting sadržajima u Porto Montenegru, ali i o Crnoj Gori kao destinaciji za nastupajuću sezonu.”- kazao je PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

On je dodao da su predstavnici svih turskih medija sa kojima su se sreli u Istanbulu, pokazali su veliko interesovanje za novosti iz nautičkog naselja Porto Montenegro, za jahting sadržaje i događaje koje će se tu organizovati ove sezone, ali i za ljepotu i nautičku istoriju zaliva Boke Kotorske.

Kalezic i Emre Guler, Urednik YatVitrini
Kalezic i Emre Guler, Urednik YatVitrini

“Razgovarali smo i o specifičnostima turskog tržišta, navikama i interesovanjima njihovih turista, ali i o benefitima kada je u pitanju investiciona saradnja ova dva tržišta.” – naglasio je Kalezić.

Prema podacima Nacionalne turističke organizacije, tokom 2014. godine Crnu Goru je posjetilo blizu 20.000 turskih, turista, te ovo tržište sa kojim Crna Gora ima redovnu avio povezanost, postaje novi izazov i za Porto Montenegro.

Najčitanije