Predstavnici fakulteta iz Tivta boravili u zvaničnoj posjeti kineskom gradu Ningbo

Predstavnici fakulteta FMS u Kini
Predstavnici fakulteta FMS u Kini

Fakultet za mediteranske poslovne studije (FMS) Tivat u koordinaciji sa Opštinom Tivat uspostavio je saradnju sa Univerzitetom Zhejiang Wanli (ZWU) iz kineskog grada Ningbo.

Tim povodom, predstavnici FMS, boravili su u zvaničnoj posjeti Ningbou gdje su od 8. do 12. juna učestvovali na “The 3rd China (Ningbo)-CEEC Educational Cooperation Event” koji je okupio fakultete iz 16 zemalja istočne Evrope.

„U toku trajanja događaja potpisana su dva sporazuma o saradnji koja se odnose na međusobnu razmjenu nastavnika i studenata, zajedničke istraživačke projekte, programe stručnog usavršavanja i ostale oblike saradnje od zajedničkog interesa.

Predstavnici fakulteta FMS u Kini
Predstavnici fakulteta FMS u Kini

Veliko interesovanje za studijske programe i moguću saradnju sa našim Fakultetom pokazao je i kineski Yiwu Industrial & Commercial College. Ovo je ujedno bila i odlična prilika za promociju kako grada Tivta tako i Crne Gore.”- saopšteno je juče iz FMS.

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.