12.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Predstavljena turistička ponuda na sajmu u Riminiju

Rimini TOT

Turistička organizacija Tivat, na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, zajedno sa  predstavnicima lokalnih turističkih organizacija primorja, Podgorice i Cetinja, kao  i turističke privrede predstavlja turističku ponudu grada Tivta i Crne Gore na 54. Međunarodnom sajmu turizma TTG Incontri 2017, koji se održava u periodu 12-14. oktobra u Riminiju.

TTG Incontri je glavni međunarodni B2B sajam turizma u Italiji. Predstavlja dobru platformu za pregovore, umrežavanje i poslovanje između italijanskih i međunarodnih kompanija i posrednika za turističke proizvode. TTG Incontri je obavezan događaj za sve profesionalce u sektoru turizma. Procjena je da će ove godine na sajmu biti prisutno oko 70,000 profesionalaca iz 130 destinacija, kao i oko 700 novinara i medija.

Predstavnici Turističke organizacije Tivat, u toku tri dana trajanja sajma, imaju zakazane sastanke sa  zainteresovanim partnerima. Na štandu TO Tivat se može naći raznovrstan propagandni materijal koji na najbolji mogući način zainteresovanim posjetiocima može približiti ponudu grada. Radi se o prvoj brošuri “Elite tourism” koja je posebno kreirana za sve ljubitelje elitnog turizma kojih najviše ima u ovom dijelu italijanske regije, zatim cjelokupna hotelska ponuda u vidu brošure hotelskog smještaja, gastro vodiču, filmu o Tivtu, raznim korisnim mapama grada, kao i aktuelnim cijenama smještaja i mnogim drugim informacijama.

Rimini TOT

Posjete turista sa italijanskog tržišta iz godine u godinu bilježe porast, a ono što je jedan od osnovnih faktora prilikom odabira destinacije jeste i saobraćajna povezanost. Tokom ljeta iz Tivta postoji konekcija za Napoli i Bari, a nacionalne aviokompanije Montenegro Airlinesnajavljuje da će kao i do sada saobraćati na redovnoj liniji iz Podgorice za Rim i to tri puta sedmično (utorkom, petkom i nedjeljom), dok će se tokom 2018. godine saobraćaj pojačati za još jednu dodatnu rotaciju srijedom, dakle 4 puta sedmično.

Turistička organizacija Tivat je već prvog dana sajma iskazala zadovoljstvo posjetom štanda i interesovanjem turista sa italijanskog tržišta za grad Tivat, te vjerujemo da će ova posjeta i nastupski sajam na ovom tržištu donijeti dobre rezultate koje ćemo zabilježiti u 2018.godini.

TURISTIČKA ORGANIZACIJA HERCEG NOVI NA SAJMU TURIZMA U RIMINIJU

Odlično osmišljenim propagandnim programom pripremljenim za ovaj sajam nastojaćemo da i na ovom emitivnom tržištu ostavimo trag i odskočimo u predstavljanju u odnosu na vrlo jaku konkurenciju poručuju iz TO Herceg-Novi.

Na sajmu  u Riminiju predstavlja se  130 destinacija što je odlična platforma za pregovaranje i saradnju iz oblasti turizma. Prema najavama organizatora prisutno je 70 000 profesionalaca iz oblasti turizma, a događaj prati ukupno 700 novinara i medija.

Hercegnovska turistička organizacija ove godine na sajmovima nastupa sa konceptom u čijem centru je turista za kojeg se kreira ponuda zasnovana na savremenim motivima, očekivanjima i iskustvima uz predstavljane tematskih ruta, aktivnog, zdravstvenog, nautičkog, gastro, kao i turizma specijalnih interesovanja.

 

 

Najčitanije