15 C
Kotor

Slušaj online radio

Predstavljena turistička ponuda na sajmu u Parizu

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i Ministarstvo održivog razvoja i turizma u  saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, turističkom privredom i strateškim partnerima predstavljaju turističku ponudu Crne Gore na berzi turizma „IFTM Top Resa 2015“ u Parizu koji se održava u perodu od 29. septembra do 2. oktobra.

Pored predstavnika NTOCG i Ministarstva održivog razvoja i turizma na sajmu će se predstaviti HG Budvanska Rivijera, Montenegro Stars Hotel Group, Hotel Avala Resort & Villas, turističke agencije: MTO Travel, Explorer i Luminalis, TO Budve, Bara i Herceg Novog, nacionalne aviokompanije Montenegro Airlines, kao i Plantaže 13.jul koji su predstavili dva nova vina „Stari podrum“.

Sajam „Top Resa“ okuplja veliki broj profesionalaca u turističkom biznisu, poslovnog je karaktera, a nastup na ovom sajmu omogućava uspostavljanje kontakata i poslovanja sa turoperatorima u vrijeme kada je to optimalno za planiranje i ugovaranje poslova za narednu godinu. Crna Gora je na sajmu, pored ponude za ljetnju sezonu 2016, promovisala i ponudu zimskih centara.

Očekuje se da će ove godine sajam posjetiti oko 30.000 posjetilaca i preko 1.000 predstavnika medijskih kuća, kao i poslovnih ljudi koji planiraju investicije u turizmu.

Najčitanije