16.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Predstavljena ekipa RK Partizan 1949.

RK Partizan 1949
RK Partizan 1949

RK Partizan 1949. iz Tivta juče je u restoranu Prova zvanično je predstavio ekipu za predstojeću sezonu. U prijatnoj atmosferi pred sponzorima, gostima su se obratili predsjednik upravnog odbora kluba, Tonino Fantić i šef stručnog štaba Dejan Stjepčević.

Među gostima bili su i predstavnici sponzora kluba, Opština Tivat i Luštica Development AD .

„Predstojeća sezona je za nas posebno značajna jer će se po prvi put u istoriji odigrati jedno evropsko takmičenje u rukometu u Tivtu, učestvovanjem RK Partizana 1949 u evropskom Čelendž Kupu. Obije utakmice će klub igrati na domaćem terenu, protiv ekipe sa Kipra.“ – posebno je naglasio Tonino Fantić.

Šef stručnog štaba i trener ekipe, Dejan Stjepčević, zadovoljan je pripremama i igračima i obećava ozbiljan rad u nastavku sezone.

RK Partizan 1949.
RK Partizan 1949.

Prva utakmica nove sezone za seniore u Crnoj Gori biće odigrana u nedelju, 23. oktobra u 18 sati u sportskoj dvorani Župa, u Tivtu. Od 16 sati nastupiće kadeti, a protivnik u prvom kolu je RK Mojkovac.

Prva utakmica će biti i humanitarnog karaktera, te da će prihod od karata biti namijenjen za pomoć Ivi Bijelić, čime se RK Partizan pridružuje akciji “Srcem za Ivu”.

 

Najčitanije