16.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Predstavljen projekat izgradnje kompleksa Lazaret u Meljinama

Projekat izgradnje kompleksa Lazaret u Meljinama predstavljen je danas rukovodstvu Opštine Herceg- Novi.

Predstavnici kompanije “Imperio Holding Limited” i projektnog biroa čije rješenje je bilo najbolje na konkursu Ministarstva turizma i održivog razvoja, upoznali su opštinsko rukovodstvo sa sprovedenim aktivnostima i daljim planovima na izgradnji kompleksa u čijem središtu će biti hotel sa pet zvjezdica.

Kako je kazala predsjednica Opštine Herceg-Novi Nataša Aćimović, ovakvi investicioni projekti su dobrodošli u Herceg Novom i dobra saradnja će se nastaviti. Sekretar za urbanizam Mladen Kadić rekao je da će ovaj projekat, na istorijski i lokacijski značajnom prostoru, biti praćen sa velikom pažnjom, jer je lokalnoj upravi stalo da se planirana dinamika rada ispoštuje.

Kompleks Lazaret u Meljinama
Kompleks Lazaret u Meljinama

Izvršni direktor komapnije “Imperio Holding Limited” Genadi Borisov istakao je spremnost da kompleks bude završen do ljeta 2017. godine, stavljajući u prvi plan važnost dobrih odnosa sa lokalnom upravom i svim javnim preduzećima. Kako smatra Borisov, važno je i učestvovati u društvenom i kulturnom životu grada i planiraju da budu organizatori i sponzori nekoliko manifestacija.

 

Najčitanije