8.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Predsjednik Jokić priredio prijem za učenike i studente

PRIJEM UCENIKA I STUDENATA

Povodom 21. novembra Dana Opštine Kotor, predsjednik Vladimir Jokić, sa predsjednicom Skupštine Opštine Dragicom Perovići sekretarkom Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti JelenomVukasović, priredio je tradicionalni prijem za najbolje učenike i studente.

Prijemu su prisustvovali: Kristina Kamenarović i Milan Roganović (OŠ “Njegoš”), Jovana Dojčinović i Dora Ljutić (OŠ “SavoIlić”), Ekaterina Prokhorova i Andrea Čavor (OŠ “Ivo Visin”), Nađa Stanković i LjiljanaGrivić (OŠ “Nikola Đurković”), Lana Katurić i DejanGuveljić (OŠ “Veljko Drobnjaković”), Marija Đokić i Marko Vukosavljević (Resursni centar za sluh i govor “Dr Peruta Ivanović”), Maria Rajman, Katarina Živkovići Andra Pavićević (Gimnazija), Iliana Bakmaz i MatijaŽivković (Pomorska škola), BoškoTujković i NađaJanković (Muzička škola “Vida Matjan”), Dimitrije Čvorović i Tamara Jeremić (Fakultet za pomorstvo), MilevaManojlović i Irena Lazović (Fakultet za turizam).

Predsjednik Jokić je đacima i studentima čestitao na postignutom uspjehu i naglasio da će lokalna uprava pružati maksimalnu podršku mladima.

Najčitanije