15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Praznik mimoze – Abrum u subotu 28. januara

Tradicionalni 48. Praznik Mimoze u Herceg Novom, počinje Abrumom u subotu 28. januara, defileom alegorijskih kola od Igala  do Trga Nikole Đurkovića gdje će biti postavljena lutka Karneval.

Abrum od 18-21sat.

U parku Boka koncert Milf Hunters i Madicine Band od 21 sat.

Podsjećamo prodaja ulaznica za maskenbal 4. februara (Jelena Rozga) na biletarnici u terminima: 10-13h i 18-20 sati.

Abrum

Izmjena režima saobraćaja 28. januara, 3. i 4. februara

Radi nesmetanog i bezbjednog održavanja programa u okviru Praznika mimoze, u nekim novskim ulicama će biti privremeno izmijenjen režim saobraćaja poslednje nedelje januara i prvog vikenda u februaru, obavještavaju iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti i ekologiju Opštine Herceg Novi.

Zbog održavanja Abruma u subotu , 28. januara će od 18 do 21 sat za saobraćaj biti zatvorena Ulica X hercegovačke brigade, od Trga Nikole Đurkovića do Jadranske magistrale, kao i Ulica Save Ilića i Njegoševa, dionica od raskrsnice Ulice Janka Beka i Save Ilića (hotel „Palmon bay“) do Obale  Save Kovačevića.

Na istim dionicama saobraćaj će biti privremeno zabranjen i tokom otvaranja Praznika mimoze, u petak, 3. februara od 19 sati do ponoći.

Mimoza Fešta
Mimoza Fešta

Povodom održavanja Fešte od mimoze, ribe i vina u subotu, 04. februara u periodu od 10 do 14 sati biće zabranjen saobraćaj priobalnim putem kroz Kumbor, Đenoviće, Baošiće i Bijelu, na potezu od isključenja sa Jadranske magistrale u Kumboru do Doma kulture u Bijeloj.

Najčitanije