8.7 C
Kotor

Slušaj online radio

„Praznik mimoze“ 2014

Mimoza
Mimoza

Tra­di­ci­o­nal­na tu­ri­stič­ko za­bav­na ma­ni­fe­sta­ci­ja ko­ja bi trebalo da bude zvanično otvorena 6. fe­bru­a­ra odr­ža­će se pod ime­nom „Pra­znik mi­mo­ze”, od­no­sno bez do­da­ta­ka Por­to­no­vi, ka­ko je to bi­lo pro­šle go­di­ne, javlja Ra­dio Ja­dran.

Sa­svim je iz­vje­sno da kom­pa­ni­ja Azmont in­vest­ments ne­će bi­ti ge­ne­ral­ni spon­zor, oni će najvjerovatnije finansijski pomoći otvaranje festivala. Zbog radova na kompleksu Portonovi u Kumboru, koji su uveliko počeli, nisu u mogućnosti da se kao prošle zime posvete prazniku. – potvrdio nam je v.d. predsjednik opštine, Milan Vajagić.

Iz bu­dže­ta op­šti­ne za 46. Pra­znik mi­mo­ze bi­će iz­dvo­je­no 100.000 eura, kazao je Va­ja­gić.

Pre­ma nje­go­vim ri­je­či­ma, 90 od­sto pro­gram­skih rje­še­nja je do­go­vo­re­no, ali ipak sve za­vi­si od ras­po­lo­ži­vih sred­sta­va i ko­nač­nog do­go­vo­ra sa pred­stav­ni­ci­ma Azmon­ta na­red­nih da­na.

Mimoza
Mimoza

Za ovogodišnji 46. Praznik mimoze finasijskim planom TO Herecg Novi predviđena su sredstva od 80.000 eura. Ona bi mogla biti upotrebljena, ukoliko dođe do deblokade, do konačnog usvajanja finansijskog plana i programa ove organizacije, na šta se čeka još od marta prošle godine.

Prethodni članak
Sledeći članak

Najčitanije