18.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Praksa u elitnom hotelu “Regent”

Dining-Room-Terrace-Regent-Porto
Dining-Room-Terrace-Regent-Porto

Učenici i studenti SMŠ i Visoke stručne škole “Sergije Stanić” iz Podgorice imaće mogućnost da u luksuznom hotelu “Regent Porto Montenegro” usvajaju svoja praktična znanja. “Ostvareno partnerstvo sa ovom obrazovnom institucijom, podrazumijeva da će učenici biti pod mentorstvom najvećih internacionalnih profesionalaca u sektoru hrane i pića.”- kazala je tim povodom portparol “Regenta” Elena Ljiljanić.

Prilika da se u praksi usavršavaju u ultraluksuznom hotelu ranga pet plus zvjezdica koji radi u sklopu jednog od najprestižnijih svjetskih lanaca elitnih hotela, učenicima ugostiteljskog usmjerenja iz podgoričke škole daje mogućnost da nauče kako se taj posao radi u najelitnijim svjetskim resortima, kao i da se nametnu menadžmentu “Regenta” isebi možda obezbijede duži radni angažman u tom objektu.

“SMŠ i Visoka stručna škola “Sergije Stanić” ima lidersku poziciju u oblasti obrazovanja u Crnoj Gori. Zadovoljstvo nam što ćemo imati priliku da regrutujemo njihov kvalitetan kadar” poručili su iz menadžmenta hotela “Regent Porto Montenegro”.

Hotel Regent
Hotel Regent

Tokom prvog ovogodišnjeg sastanka, menadžment hotela je održao prezentaciju brenda “Regent”, i intervjuisao učenike i studente kao potencijalne praktikante u ovoj kalendarskoj godini.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije