15.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Poznate ličnosti i super automobili stižu u Tivat

Gumball 3000-Monaco

Spektakularna povorka globalnog relija Gumball 3000 u srijedu 5. jula stiže na tivatsko gradsko šetalište Pine i u nautičko naselje Porto Montenegro.

Ovom prilikom građani Crne Gore vidjeće ekskluzivne modele automobila kao što su Pagani, Bugatti, Ferrari, Lamborghini, Porche, Aston Martin, Jaguar, AMG Mercedes, Rolls Royce, ali i brojne poznate ličnosti koje učestvuju u reliju.

„Na čelu relija biće osnivač globalne manifestacije Gumball 3000 Maximillian Cooper, a svoj dolazak u luksuznim automobilima, potvrdile su poznate ličnosti: DJ superzvijezde AFROJACK, MAJOR LAZOR’S JILLIONAIRE, “Who’s that girl” dobitnica Grammy nagrade EVE, Gnarls Barkley – megastar popularne pjesme “Crazy“, poznati baseball igrač Ken Griffey Jr i voditelj poznatog TV show-a Who Dares Wins Jason Fox – svi oni preći će 3.000 kilometara, kroz 11 zemalja u 6 dana vožnje.“č saopšpteno je jule iz Porto Montenegra koji je domaćin ulesnicima Gumball-a 3000 u Crnoj Gori.

The Global Citizen Pit Stop – zaustavljanje učesnika u Tivtu je omogućen zahvaljujući podršci kompanije Arton Capital, nautičkog naselja Porto Montenegro, Ministarstva održivog razvoja i turizma, Opštine Tivat i Turističke organizacije Tivat.

„Globalni događaji ovog kalibra su od suštinskog značaja za promociju Crne Gore kao spektakularne turističke destinacije, tako da su svi ovi subjekti crnogorski ambasadori VIP vozačima“- napominju iz Porto Montenegra.

 Nakon zabave na rivi u Tivtu, delegacija se seli na bazen Porto Montenegro Jahting kluba, gdje će sve zvanice uživati u luksuznom ambijentu tivatske maruine i nautičkog centra.

Ovogodišnji, 19. po redu Gumball 3000 reli održava se od 1. do 7. jula, a 150 supervozila (i dva Harley Davidson-a) kreću od Rige (Latvija), prolaze kroz Vilnius, Varšavu, Budimpeštu, Zagreb, Dubrovnik, Tivat, Tiranu, Atinu, pa sve do grčkog ostrva Mikonos u Egejskom moru. Gumball 3000 je jedinstveni događaj koji putem televizije prati više od 60 miliona gledalaca, a preko 100 miliona pratilaca putem društvenih mreža, a ovo je jedinstvena prilika da svi gosti Crne Gore i njihovi domaćini dođu u Tivat 5. jula i uživaju u ovom spektaklu.

Najčitanije