Poziv za „Bokeljski vremeplov” i „Otvoreni kotorski trgovi”

Kotor – foto Boka News

Skupština opštine Kotor Budžetom za 2017. godinu opredijelila je sredstva u iznosu od po 15.000 eura za organizaciju manifestacija „Bokeljski vremeplov” i „Otvoreni kotorski trgovi”.

„Bokeljski vremepolov” je multimedijalni program posvećen gradskom životu Kotora tokom proteklih vjekova dok su „Otvoreni kotorski trgovi” manifestacija koja na scenu vraća desetine kotorskih klapa, orkestara, horova, folklornih i pjevačkih društava, dramskih trupa, karnevalskih grupa, likovnih, strip i drugih sličnih udruženja u namjeri da promoviše dobre običaje u kulturi našeg grada.

Sekretarijat za kulturu, sport i društvene djelatnosti i Kulturni centar „Nikola Đurković” pozivaju:

1. zainteresovane građane/ke koji smatraju da predlaganjem programa i učešćem u njegovoj realizaciji mogu dati doprinos manifestaciji „Bokeljski vremeplov” i
2. djelatnike/ce na polju kulture registrovani/e u Sekretarijatu (Registar amaterizma) i akademske umjetnike/ce koji žele da se publici predstave u okviru „Otvorenih kotorskih trgova”, da se do 26.juna jave Sekretarijatu radi prijave za predmetne programe.

Kotor – foto Boka News

Više informacija putem telefona 032/ 325-874 ili mejl adrese kultura.organizacija@opstinakotor.com

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.