Potpredsjednik Konjević za četiri mjeseca razgovarao sa preko 100 građana

Prijem za građane, Opština Herceg Novi

Potpredsjednik Miloš Konjević razgovarao je sa preko 100 građana na subotnjim prijemima u Opštini Herceg Novi tokom protekla četiri mjeseca.

Protekle subote organizovan je još jedan sastanak, nakon kojeg je zabilježen  trocifreni broj – 112 Novljanki i Novljana koji su od 08. jula do danas iskoristili ovaj način da lokalnoj upravi iznesu svoje molbe i zahtjeve

Kako bi se bolje odgovorilo pitanjima i molbama građana, sastancima su pored potpredsjednika prisustvovali i rukovodioci opštinskih službi i preduzeća.

Potpredsjednik Opštine Miloš Konjević ističe da ga što su ispoštovali veliki broj ljudi, saslušali ih i pokušali da pomognu u dijelu koji je nadležnost lokalne uprave.

Kako kaže, na dosta zahtjeva se uspjelo odgovoriti, ali ima i onih čije rješavanje iziskuje više vremena i finansijskih sredstava. To se prije svega odnosi na probleme koji se tiču putne i komunalne infrastrukture, ali i na socijalne probleme.

„Rješavanje problema svih vrsta je prioritet lokalne uprave. Neke možemo otkloniti relativno lako, za druge nam je potrebno više vremena i truda. U svakom slučaju, dobronamjerne kritike i sugestije građana su nam od velike pomoći, a ovakvi, lični susreti pokazali su se kao dobar način da ih direktno čujemo i o njima razgovaramo“, kazao je Konjević.

Najavio je da će se prijem organizovati i ubuduće – svake druge subote, od 9 sati, u maloj sali Opštine i pozvao sve zainteresovane da prisustvuju. Prvi sledeći termin 19. novembar.

Podijeli

1 komentar

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.