16.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Posjeta Kozačkog centra i Noćnih vukova Kotoru

Kotor - foto Boka News
Kotor – foto Boka News

Na poziv Matice Boke predstavnici Kozačkog centra Crne Gore i Moto kluba „Noćni vukovi“ upriličiće u u nedjelju 11.septembra posjetu Kotoru.

Programom posjete predviđeno je učešće pripadnika Kozačkog Centra i Moto kluba „Noćni vukovi“ na svetoj liturgiji u crkvi Svetog Nikole u Kotoru. Nakon liturgije na trgu kod crkve Svetog Nikole predviđeno je fotografisanje ispred Ruskog Konzulata i prijem u Riznici Srpske Pravoslavne Crkve u Kotoru.

Skup će pozdraviti arhijerejski namjesnik bokokotorski, protojer stavrofor Momčilo Krivokapić, a prisutnima će se obratiti kozački pukovnik (ataman Crne Gore) Slobodan Pejović, kozački pukovnik (glavni ataman za Srbiju, Crnu Goru i R. Srpsku) Vojislav Vidaković, kozački general Genadij Jakovljević Temnjikov i kozački general (ataman Moskve) Viktor Vladimirović Zaplatin. Skupu će prisustvovati i predstavnik Srba iz Makedonije Siniša Spasovski, predstavnik Srba sa Kosova i Metohije Dragan Perić kao i pripadnici Moto kluba „Noćni vukovi“.

Noćni vukovi
Noćni vukovi

Moto klub “Noćni vukovi” je najveća bajkerska grupa iz Rusije, koja je između ostalog poznata i po prijateljstvu sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom,

Najčitanije