4 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto – “Superyacht Owners’ Summit”

Super jahte u Porto Montenegro

Tivatska marina i nautički centar Porto Montenegro će početkom juna sljedeće godine biti domaćin manifestacije „Superyacht Owners’ Summit”, koju organizuje specijalizovani medijski koncern „Superyacht Group”. To je skup na kojem se jednom godišnje okupljaju najvažniji predstavnici svjetske nauticke industrije i biznisa sa superjahtama – brodovima dužim od 60 metara.

Superyacht Owners’ Summit” 2015 godine, održaće se 3. i 4.juna, a u Porto Montenegru će okupiti oko 30 najuticajnijih čelnih menadžera svjetske superjaht-industrije – predstavnika brodogradilišta, dizajnera i projektanata jahti, te više od 50 vlasnika lukusuznih plovila, njihovih predstavnika, klijenata koji iznajmljuju jahte, bankara, advokata i brokera.

Na samitu će biti riječi o budućoj strategiji svjetske superjahting industrije iz ugla bogate klijentele- saopšteno je iz “Supeyacht Group”-a uz napomenu da će učesnici samita biti smješteni u novootvorenom hotelu “Regent”, kao i novoj zgradi “Ksenija” u Porto Montenegru čija će gradnja biti završena do kraja maja sljedeće godine.

Ovo je inače, drugi dogadjaj od internacionalne važnosti koji će biti organizovan u Porto Montenegru sljedeće godine. U tivatskoj marini početkom jula biće organizovana i prestižna manifestacija „Superyacht Rendezvous”, koja se nakon dvadeset godina održavanja u Monte Karlu, seli u Crnu Goru.

Najčitanije