7 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro u „3 RD HOME“ klubu

Porto Montenegro
Porto Montenegro

Luksuzno tivatsko turističko naselje i nautički centar Porto Montenegro postalo je član kluba „3RD Home“ koji predstavlja mrežu vlasnika luksuznih privatnih vila za odmor, a koji su spremni da međusobno razmjenjuju usluge smještaja u tim objektima.

„3RD Home“ definiše se kao „recipročni putnički klub vlasnika luksuznih stanova za odmor“ a njegovi članovi uživaju mogućnost korišćenja stanova u vlansištvu drugih članova kluba, bilo gdje u svijetu, bez plaćanja rente.

„Na ovaj način vlasnici nekretnina u Porto Montenegru imaće priliku da iskoriste benefite korišćenja svog odmora kroz „3RD Home“ mrežu i da izaberu neku od gotovo 3 hiljade luksuznih nekretnina u ist toliko destinacija u čak 72 države svijeta.“- saopštili su iz Porto Montenegra napominjući da to stanovnicima Porto Montenegra omogućava da po sistemu razmjene vremena korišćenja nekretnina u svom i vlasništvu drugih članova mreže, dio svojih ljetnjih ili zimskih godišnjih odmora provedu u Parizu, Lonodnu, na Novom Zelandu, Napa dolini u Kaliforniji,Brazilu, Bahamima, Meksiku, SAD i nizu drugih prestižnih destinacija.

„Veoma smo uzbuđeni zbog novog partnerstva sa Porto Montenegrom i mogućnošću da članstvo u „3RD Home“ mreži ponudimo njihovim klijentima. Porto Montenegro je ne samo postavio nove standarde i mjerila kada je u pitanju razvoj ultraluksuznih nekretnina u regionu jugoistočne Evrope u pitanju, već je i ljepota prirodnog okruženja u kome se taj kompleks nalazi, skoro bez konkurencije. Radujemo se na mogućnosti da klijetima Porto Montenegra ponudimo mogućnost da maksimizuju vrijednost svog ulaganja u kupovinu nekretnine u tom naselju, istovremeno nudeći našim ostalim članovima fantastičnu priliku da dožive predivnu Crnu Goru u visokom stilu i komforu na koji su oni navikli.“- kazao je tim povodom predsjednik „3RD Home“ mreže Žil Adams.

Najčitanije