Porto Montenegro sponzoriše Muzičku školu Tivat

Tivatski nautički centar podržava obrazovnu ustanovu

Božićni bazar Regent 2017.

Finansijske temelje za organizaciju radionica i seminara u Muzičkoj školi Tivat, u vidu donacije od 4.000 eura, opredijelila je kompanija Adriatic Marinas – Porto Montenegro, čime se nastavlja saradnja te firme sa ovom institucijom, koja traje već duži niz godina.

Zahvaljujući ranije postignutom dogovoru sa donatorom, učenici tivatske Muzičke škole će biti u mogućnosti da učestvuju i na planiranim takmičenjima, seminarima najvećih muzičkih škola i manifestacija u Evropi.

„Porto Montenegro prepoznaje značaj naše muzičke obrazovne institucije, i zadovoljstvo nam je sarađivati sa njima. Ova donacija biće raspoređena na organizaciju muzičkih radionica, seminara, takmičenja, kao i nabavku manjih muzičkih učila, a sve u cilju daljeg njegovanja i podizanja kvaliteta rada, posebno u sferi duvačkih instrumenata, po čemu je Muzička škola Tivat i prepoznata. Koristim priliku da se u svoje ime kao i ime svojih saradnika zahvalim na uručenoj donaciji“-  istakla je direktorka Muzičke škole Tivat, profesorica Pina Bubanja.

Inače, Muzička škola Tivat niže sjajne rezultate – na nedavno završenom Festivalu mladih muzičara Crne Gore osvojili su ukupno 52 nagrade, 9 specijalnih nagrada, 28 Zlatnih lira, 12 srebrnih, 2 bronzane i 1 pohvalu.

„Dijelimo ogromnu radost i ponos, pedeset dvije nagrade koje smo donijeli sa festivala pokazuju ljubav, rad, entuzijazam i našu posvećenost najljepšoj umjetnosti – muzici.“- dodala je Bubanja.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.