8.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro na septembarskim sajmovima nautike

Sajam u Kanu

Odmah nakon završetka luksuznog nautičkog događaja MYBA Pop Up Superyacht Show-a na kom su bili domaćini u tivatskoj marini, predstavnici marine za superjahte i nautičkog naselja Porto Montenegro učestvuju na najznačajnijim septembarskim sajmovima nautike u Evropi.

„Niz prestižnih manifestacija počeo je sajmom u Kanu (12 – 17. septembra), nakon čega slijedi predstavljanje projekta na Sajmu nautike u Sauthemptonu u Velikoj Britaniji (15 – 24. septembra), a krajem mjeseca i na sajmu nautike u Monaku (27 – 30. septembra)“- saopštila je danas PR koordninatorka Porto Montenebgra Kristina Škanata.

Sajam nautike u Kanu, na njegovom ljubilarnom 40. izdanju, predstavlja više od 600 jahti koji su izložene u vodi i na kopnu, u portovima Vieux Port i Port Pierre Canto. Više od 150 svjetskih premijera jahti dužine od 2,80m do 65m. Ove godine organizatori očekuju više od 50 hiljada posjetilaca u 5 dana, koliko će trajati ova prestižna manifestacija. Yachting stručnjaci iz svih krajeva svijeta predstavljaju najprestižnije nautičke proizvode i usluge, a posebno interesovanje prema Porto Montenegru pokazuju vlasnici luksuznih plovila na vodi i svjetski priznati kapetani.

Sajam u Kanu

„Bescarinsko gorivo, 7% poreza na dodatnu vrijednost za usluge u marini, i 0% PDV-a na komercijalnim čarterima, uz sve ostale najprestižnije kvalitete usluge u marini Porto Montenegro, samo su neke od benefita naše marine, za koje se zanimaju potencijalni klijenti.“ – poručuje iz Kana direktor prodaje i marketinga u Porto Montenegru Artur Simes. Ta vrsta pogodnosti značajna je stimulacija za vlasnike brodova i jahti, koji biraju marinu i naselje Porto Montenegro kao destinaciju za matičnu luku svojih plovila, ili kupovinu nekretnina – tvrde u menadžmentu tivatskog nautičkog centra.

 

Najčitanije