17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro se predstavio na Sajmu nautike u Dubaiju

Dubai international boat show

Kompanija Adriatic Marinas predstavila je luksuzno tivatsko nautičko naselje i marinu za superjahte Porto Montenegro na 26. Internacionalnom Sajmu nautike u Dubaiju (Dubai International Boat Show – DIBS), koji je odžan od 27. februara  do 3. marta.

Ovaj sajamski nastup kompanije je odlična komunikaciona platforma za još jedno predstavljanje kapaciteta tivatske marine od 450 vezova, izgradnju nove rezidencijalne ekstenzije Regent Hotel Residences.

Porto Montenegro je na ovom tržištu već prepoznat kao jahting destinacija koja nudi beskompromisnu uslugu, ujedno sa pogodnostima pri zakupu vezova, a klijentima sajma smo ponudili i 5% popusta na vezove. Svečani prijem Porto Montenegra, za poslovne partnere i prijatelje projekta, organizovan je u hotelu Ritz Karlton, a među predstavnicima biznis sektora prisustvovali su i Ambasador Crne Gore u Ujedinjenim Arapskim Emiratima Darko Uskoković,  izvršni direktor kompanije flydubai Ghaith Al Ghaith, i mnogi drugi, ističe Senior PR i Marketing menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

Porto Montenegro

Na Sajmu se ovih dana predstavlja čak 850 kompanija i brendova iz više od 50 zemalja – očekuje se da će sajam posjetiti preko 35.000 ljudi iz 120 zemalja.

Regionalno plemstvo i bogati kupci iz Bahreina, Kuvajta, Katara, Saudijske Arabije i Ujedinjenih Arapskih Emirata pridružiće se hiljadama posjetilaca iz Afrike, Azije i velikom broju kapetena, vlasnika brodova i ljubitelja nautike koji dolaze iz Evrope i Amerike.  Ovaj podatak potvrđuje porast značaja Ujedinjenih Arapskih Emirata u internacionalnoj industriji luksuza i lifestyle događaja. Prednost pozicioniranja Crne Gore kao nove destinacije za UAE jeste dobra avio povezanost, kao i činjenica da građanima Emirata nije potrebna viza za ulazak u Crnu Goru.

Marina Display u kojoj je Sajam organizovan, specijalno je konstruisan prostor za premijerne prezentacije najprestižnijih i najluksuznijih jahti današnjice. Više od 450 plovila i 25 najnovijih superjahti biće ovogodišnja glavna atrakcija manifestacije.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije