12.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro se predstavio na Dubai Intermational Boat Show

PM na Sajmu nautike u Dubaiju

Predstavnici Porto Montenegra predstavili su sadržaje i ponudu superjaht marine i nautičkog naselja iz Tivta na ovogodišnjem međunarodnom sajmu nautike Dubai Intermational Boat Show koji je održan u prijestonici Ujedinjenih Arapskih Emirata, od 28. februara do 04. marta.

Porto Montenegro je, osim ponude marine za predstojeću ljetnju nautičku sezonu, u Dubaiju predstavio i svoju rezidencijalnu ponudu, kao i komercijalne sadržaje nautičkog naselja.

Izuzetno smo zadovoljni brojem posjetilaca ovogodišnjeg sajma, interesovanjem gostiju za Crnu Goru, a vjerujem da smo destinaciju predstavili na pravi način. Potenclijalni klijenti su ili zainteresovani da saznaju više o benefitima vezivanja jahti u Porto Montenegru, ali ih jednako interesuje i Crna Gora kao turistička destinacija, istakao je Ivan Peković, menadžer prodaje u Porto Montenegru.

Najveća lowcost kompanija sa Bliskog Istoka, flydubai, najavila je letove iz Dubaija direktno za Tivat, za predstojeću ljetnju sezonu. Ova informacija je bila još jedan u nizu razloga zbog čega će Crna Gora, sigurni smo, budi destinacija koju će gosti iz Emirata radi posjetiti. Vrlo je značajno što građanima Emirata, Katara i Kuvajta ne treba viza za ulazak u Crnu Goru, što nas kao destinaciju čini dodatno atraktivnom, rekla je Milena Bojanić, madkering menadžerka nautičkog naselja i marine.

Inače, Dubai International Boat Show jedan je od najvećih i najuticajnijih sajmova elitnog jahtinga u svijetu. Ove godine na njemu će biti izložene jahte svih vrsta i veličina, plovila za sport i rekraciju, skupi i egzotični automobili, razni vodeni sportovi i aktivnosti povezane sa morem i plovidbom, kao i ponuda najboljih svjetskih marina i čarter-agencija. Sajam u Dubaiju ove sedmice obišlo je preko 35 hiljada posjetilaca iz više od 100 država svijeta.

Najčitanije