15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro na sajmu nautike u Southampton-u

southampton-boat-show
southampton-boat-show

Kompanija Adriatic Marinas predstavlja svoj projekat matične marine za superjahte i luksuznog nautičkog naselja Porto Montenegro u Tivtu na Sajmu nautike u Southampton-u, od 16. do 25. septembra, koji već 48 godina zaredom uživa veliko povjerenje nautičke klijentele širom Britanije.

Marina Porto Montenegro i Crna Gora su se pozicionirale kao luksuzna destinacija i čarter odredište, koje sada parira najvećim nautičkim centrima u Španiji, Francuskoj, Italiji, a britansko tržište je itekako zainteresovano za Crnu Goru, tim prije što od ove godine imamo easyJet letove direktno iz Mančestera i Londona za Tivat. U sklopu naših sajamskih aktivnosti predstavljamo kapacitete marine i usluge, potvrdivši kredibilitet naše usluge nominacijom za prestižno priznanje Najbolja marina za superjahte 2017 od strane britanske Yach Harbour asocijacije (TYHA), ali i rekapitulacijom MYBA Superyacht Šou-a koji je nedavno završen, istakao je Billy Canellas, menadžer za razvoj biznisa u marini Porto Montenegro.

Tokom 10 dana manifestacije, posjetioci imaju priliku da obiđu gotovo 2 kilometra pontona ispunjenih sa nekoliko stotina plovila. Ovaj nautički šou poznat je po izuzetnoj ponudi opreme za vodene sportove i nautičkih potrepština, kao i najnovijih dostignuća jahting industrije. Ove godine tema Sajma je jedrenje kao omiljeni sport na vodi, pogovotovo nakon odličnog rezultata UK tima na nedavno završenim Olimpijskim igrama.

pm-tim-u-southampton-u
PM-tim u Southampton-u

 

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije